Gen test

Gen test


Én test - én gang i livet!


"Forskning sier i forhold til helsen vår, at 80 % er påvirket av miljø og 20% er  påvirket av gener. Det vil si at du med de 80% kan påvirke de 20% til å oppføre seg positivt!"

Hvorfor teste arvematerialet ditt?


Mange har vært nervøse for hva man kunne finne på en gentest. Vi tenker helt annerledes. Den største årsaken til det er utviklingen innenfor epigenetikk det siste ti-året. Epigenetikken handler om hvilke substanser som aktiverer eller hemmer uttrykket av et gen. Det vil si at vi ikke passivt behøver å sitte å vente på utviklingen av en spesifikk sykdom (som vi kanskje er disponert for), men isteden aktivt gå ut og forandre kost og næringsstoffbalanse og kanskje også vår mentale tilstand (les stress!). Å avdekke disse «snubletrådene» i livet vårt vil komme til å være viktigere og viktigere for å oppnå eller opprettholde god helse og et langt liv. Forskningen i epigenetikken raser av sted og vi følger spent med!


Hva hvis du kunne få vite hva som en de svake lenkene i arvematerialet ditt? Og hva hvis du kunne få verktøy til å styrke disse svake lenkene slik at de ikke utviklet seg til sykdom? Hadde ikke det vært flott? Den gode nyheten er at det kan du!


Endelig har gentesting blitt økonomisk tilgjengelig for «mannen i gata».


Fordelen er at du bare behøver ta denne testen en gang i livet!


Den testen vi har valgt er meget omfattende og måler mange parametere, bl.a.:


Evnen til å avgifte kroppen, fase I og fase II i lever

Disponering for hjerte-kar sykdom, kolesterol og lipider

Disponering for beinskjørhet

Disponering cøliaki og laktoseintoleranse

Toleranse for kaffe og salt

Oversikt over hvilken type trening som er best for deg

Disponering for diabetes 2

Oversikt over metabolisme ifht en lang rekke vitaminer, Q10 og andre stoffer

Oversikt over mulig underliggende årsaker til vekt økning og vekttap

Disponering for inflammasjonstendens /betennelser

Methylering

Oksidativt stress


Testen leveres av et velrenomert lab på den andre siden av kloden. Vi har lett lenge for å finne et laboratorie som infrir det vi søker etter! Både det grafiske og det innholdsmessige er helt topp.

Vi legger ikke skjul på at det krever en stor mengde grunn kunnskap fra behandlers side, men testen har også gode forklaringer som enhver kan forstå. Det gis råd både om spesifikke mat- og drikkevarer, næringsstoffer, tilskudd, søvn, mosjon og stress. Du får en rappport på 96 sider med råd og forklaringer.


Denne testen gir informasjon om dine svakheter og dine styrker omkring mange emner, slik at en kan unngå fallgruvene. Det vil si at vi kan forebygge at et uheldig gen begynner å påvirke oss for kraftig.

Denne testen gir ikke bare informasjon om dine styrker og svakheter, men den gir deg vitenskapelig bakgrunn og verktøy til å gjøre de nødvendige forandringene i livet ditt. Noe som igjen vil påvirke ikke bare livskvalitet, men også livslengde. Vitsen må jo være fravær av sykdom og et langt bekymringsløst liv.


Vi mener alle burde ta denne testen uavhengig om man er syk eller frisk, forebygging er alltid lettere enn reparasjon.Du finner masse spennende informasjon i brosjyren om gentesten HERBestill test i dag

Ønsker du å ta denne test må du fylle inn kontaktinformasjonen under, så finner vi en behandler i ditt område (om det finnes), som tar kontakt for avtale.

 
 
 
 
 
 
Gen test