Om oss

Stein Flaatrud

REG Homeopraktiker MNLH og Naturterapeut


Har lest homøopati ved NAN i 4 år, samt vitamin- og mineralterapi, soneterapi, kinesiologi, biopati, urtemedisin, mm i en årrekke. Jobber primært med vitamin- og mineralterapi, urtemedisin og mikrobiologi. Har praktisert som terapeut siden 1983. Var fast kurs- og foredragsholder for Axelsons Body Work School i en årrekke, Biotech Pharma og Life Plus, har også vært benyttet som kurs- og foredragsholder for Terapi-Consult, Trace Elements, Helsekostsentralen, Nikken, Pharmanex, Eqology, Organic House (nå Pure Supply) , Life, Sunkost, samt en rekke foreninger og organisasjoner i både inn og utland.


Har utviklet og utvikler en rekke produkter for helsekostbransjen. Skriver for flere publikasjoner (se artikler på www.helhetshelse.no ). Største kunde i Europa av hårmineralanalyser fra Trace Elements gjennom en årrekke. Har også sertifisert og kurset andre terapeuter for disse i en tiårsperiode.

Eva B. E. Andersson

Naturterapeut


Akupunktør fra Academy of Acupuncture, diplomert soneterapeut fra Axelsons, samt lest biopati, kinesiologi, urteterapi mm i en årrekke.

Har praktisert som terapeut (hovedsaklig med Vega-test) siden 1986.Har holdt en rekke foredrag og kurs for forskjellige foreninger, firmaer og organisasjoner.

Har i den senere tiden fordypet seg i mikrobiomtesting, som er et meget godt verktøy i tillegg til Vega-testen. Her kom en etterlengtet mulighet til å kunne finne ut av hvilke mikrober som mangler i kroppen, ikke bare hvilke vi har i overvekst.

I tillegg behandler Eva regelmessig med fotsoneterapi og kosmetisk akupunktur som behandlinger som kan komplementere bruk av urter og homøopatiske midler.Føler du behov for mer informasjon enn testene og din behandler kan gi, du bestille time eller telefonkonsultasjon med Eva eller Stein.


Telefon: +47 90 77 56 00 eller e-post: post@helse-test.no