UMP Test


UMP Test


"Vi får i oss multiple skadelige stoffer igjennom mat, luft og vann. Mange av disse kan bli værende i kroppen og skade oss. Heldigvis finnes det verktøy som kan avdekke hva som kan fjerne disse stoffene!."

Hvorfor Cellestoffskifte og miljøgift Test?


Vårt samfunn i dag, verden over, er dessverre i en sånn forfatning at ingen lenger er fri for giftstoffer i kroppen. Selv i alle testede viltlevende dyrearter er det påvist fra rundt 30 forskjellige miljøgifter eller mer (i navlestrengsblod hos mennesker – flere hundre!). Så dagens status tilsier at skal vi holde oss friske, er vi nødt til å hjelpe kroppen med eliminering, samt redusere giftbelastningen i den grad det er mulig.

Denne testen måler typisk hvordan kroppen fungerer inni cellene, og er en viktig test innen funksjonsmedisin.


Vi er så vant til alle eksponerings kildene vi har for giftstoffer at vi slett ikke tenker over at det kan påvirke helsen vår. Alt fra vaskemidler, tapet, lim, avgasser fra motordrevne kjøretøy, teflon produkter, vanlig kosmetikk og hudpleie, parfyme og mye mye mer, kan hope seg opp i kroppen og gi problemer. Faktorer som spiller en viktig rolle er: 1 - Hvor god er din kropps evne til å kvitte seg med giftstoffer? 2 - Hvor stor er eksponeringen (mengen du får i deg)? 3 - Hvordan påvirker coctail effekten (samlet påvirkning av alle giftstoffer vi får i oss) kroppen din?

Dersom kroppen din har en redusert evne til å fjerne giftstoffer vil du lettere kunne påvirkes negativt helsemessig, enn en som har en velfungerende avgiftnings funksjon.


Hvilken informasjon kan man få ut av denne testen?


Kroppens evne til å bryte ned og omsette karbohydrater, proteiner og fett fra maten du spiser

Kroppens evne til å produsere energi

Leverens evne til å eliminere giftstoffer

Tilstanden i mage/tarm (evt. ubalanse i bakterieflora i tynntarmen)

Tilstanden i nervesystemet - signalstoffer

Evt. påvirkning fra miljøgifter

Funksjonell ernæringsstatus på vitaminer, mineraler og aminosyrer


Ved å få informasjon om hvor kroppen faktisk mangler ulike næringsstoffer, vil man mer spesifikt kunne iverksette tiltak for å korrigere ubalansene.


Hvem kan ha nytte av denne testen?


Personer med kronisk tretthet som ikke er forårsaket av alvorlig sykdom

Personer med multi-chemical-sensitivity

Mennesker med tegn til redusert avgiftningsevne

Yrker som frisør, anlegg, oljeindustri, gummi industri og andre som er utsatt for miljøgifter

De som ønsker å få barn!

Alle som ønsker å forebygge sykdomsfremkallende opphopning av miljøgifter i kroppen

Spør din behandler oom dette er noe for deg


I dagens samfunn er det ingen av oss som kan unngå å bli eksponert for flere miljøgifter og tilsetningsstoffer i mat. Dette er en urintest som måler metabolitter (rester etter miljøgifter) og organiske syrer (restprodukter etter biokjemiske prosesser i kroppen). Mange av oss kan ha problemer, selv om vi lever relativt sunt, med å skille ut opphopede giftstoffer. Disse stoffene kan lagres mange steder i kroppen, både i fettvev, nervevev, benvev og i indre organer. Det er svært viktig å transportere disse ut av kroppen på forsvarlig vis. Hvorfor har mange av oss problemer med dette? Mye kan finnes i vårt gen uttrykk, men kan heldigvis avhjelpes ved økt bruk av spesifikke næringsstoffer og urter. Denne testen er et godt verktøy for å hjelpe deg å oppnå en bedre helseprofil. Vår ekspert på denne testen har veiledet og gjennomgått et par tusen tester i løpet at de siste årene.


Mange behandlere har tatt spesial utdannelse innen bruk av denne testen. Når du tar kontakt med oss vil vi henvise deg til den nærmeste behandleren der du bor. Der hvor det ikke finnes noen behandler i rimelig avstand til ditt nærområde, kan prøven sendes direkte til oss.


Hvis du finner dette interessant og har lyst til å ta en test, er det ekstremt viktig at du leser og følger instruksjonen som følger med i test-kittet nøye! Hvis du slurver kan svarene bli misvisende og lite verdt.


Når man velger denne testen er det viktig å være forberedt på at man for å korrigere de ubalanser som blir avdekket, er nødt til å ta en viss mengde kost tilskudd.Les mer om UMP Test i brosjyren HER


Les om UMP Test på sidene til EU BioTek der får du mye mer informasjon

Bestill test i dag

Ønsker du å ta en UMP test må du fylle inn kontaktinformasjonen under, så finner vi en behandler i ditt område (om det finnes), som tar kontakt for avtale.

 
 
 
 
 
 
Cellstoffskifte og miljøgift test