Hårmineral analyse


Hårmineralanalyse


"Mineralene er involvert i alle biokjemiske prosesser i kroppen, men mer ukjent er det at ubalanse mineralene imellom kan være grobunn for en lang rekke sykdommer, både fysiske og psykiske."

Hvorfor mineralanalyse?


Mange funksjoner i kroppen vår er avhengig av at vi får tilstrekkelig tilførsel av ulike næringsstoffer, spesielt mineraler. Disse er involvert i absolutt alle biokjemiske prosesser i kroppen. Dagens næringsfattige kosthold er en stor utfordring for å bevare en god helse og et langt liv. Ikke bare er riktig tilførsel av de ulike stoffene livsviktig, men balansen mellom dem er minst like avgjørende. Det at enkelte stoffer er synergistiske (hjelper hverandre) eller antagonistiske (motvirker hverandre) behøver ikke å være så vanskelig å finne ut av, - det kan nemlig måles! Blodprøver er til dette bruk ikke egnet, da de bare viser et bilde av hva som sirkulerer i blodet og ikke hva som lagres og brukes inne i en celle. Til dette er faktisk hår (og for så vidt også neglevev) langt å foretrekke. Noe som er rimelig godt kjent internasjonalt er at særlig tungmetaller bør og skal måles i hår. På en hårmineralanalyse måles i dag over 40 mineraler, mange av disse er giftige tungmetaller. Det er fantastisk mye informasjon å hente på disse prøvene, og det til en relativt billig penge. Vår ekspert på hårmineralanalyser har foretatt mer enn 15 000 i løpet de siste 30 årene.


Årsaken til at det i det hele tatt er nødvendig å analysere hva kroppene våre inneholder av mineraler (og indirekte behov for vitaminer), blir egentlig helt innlysende:


Økt bruk av kunstgjødsel – dette forandrer mineralinnholdet i jorda til dels kraftig.

Sprøytemidler – det er vel unødvendig å nevne at de fleste av dem er veldig giftige – det er jo det som er poenget med dem.

Lagring, transport og oppbevaring av maten vår - næringskvaliteten forringes ofte.

Næringsmiddelindustriens prossessering av råstoffene-  herunder kommer også fargestoffer, konserveringsmidler, syntetiske smaksforsterkere og annen matsminke.

Mye fast- og junkfood -  ”kjapp- og søppelmat”

Høyt inntak av  raske karbohydrater som sukker, hvitt mel, polert ris, poteter – ikke minst brus, leskedrikker... har du forresten tenkt på at nordmenn er trolig de eneste som spiser brød som mat og ikke brød til mat?

Stress – visste du at stress senker flere viktige mineralverdier i kroppen?

Uregelmessig kosthold – spiser du fire regelmessige måltider pr dag?

Kjemiske medisiner vil ofte forrykke mineralbalansen kraftig – sykdommer vil også forrykke mineralbalansen din.


Du finner masse spennende informasjon omkring hårmineralanalyse og forskning HER

 
 
 
Hårmineral analyse
 
 

Bestill test i dag

Du kan sende inn test direkte selv ved å klikke HER for instruksjon, eller fylle inn kontaktinformasjonen nedenfor, så kontaktes du for timeavtale.