Aminosyretest

Aminosyretest


"Aminosyrer er kroppens byggesteiner. De benyttes til produksjon av hormoner, enzymer, vevsreparasjon og vedlikehold m.m. Mangler og ubalanser kan forårsake nedsatt evne til avgiftning, muskelbygging og energiproduksjon."

Hvorfor Aminosyretest?


Aminosyrene har mange viktige biokjemiske oppgaver i kroppen. Mange av oss har en redusert evne til å bryte ned proteinene i kosten vår, noe som fører til at vi kanskje ikke får nok av de forskjellige aminosyrene. Disse har også innbyrdes forhold, det vil si både synergistiske (samvirkende) og antagonistiske (fiendtlige). Noen aminosyrer er det vi kaller essensielle, noe som betyr at de må tilføres igjennom kosten, hvis ikke kan vi bli syke. Andre aminosyrer regnes ikke blant de essensielle, men de er som regel allikevel helt avgjørende for en god helse. Aminosyrene må tas balansert og det finnes en lang rekke tilskudd på markedet. Mindre kjent er det at de også har antagonistiske og synergistiske virkninger på vitaminer og mineraler. Derfor kan det være en svært god ide å få målt aminosyreprofilen hos et menneske og da særlig når det er sykdom. Maten vår er i dag ikke bare fattig på vitaminer, mineraler, antioksidanter og gode fettsyrer, men kan vise store mangler på spesifikke aminosyrer. Vi venter på en spesifikk test, og vil komme tilbake med mer informasjon når den er klar!

Bestill test i dag

Ønsker du å ta en Aminosyretest må du fylle inn kontaktinformasjonen under, så finner vi en behandler i ditt område (om det finnes), som tar kontakt for avtale.

 
 
 
 

Helse-test.no

Bli kjent med din egen kropp

63 97 69 90